Despre limone.ro

Limone® a pornit de la un vis frumos și de la o pasiune. Visul a fost acela ca toți oamenii ar trebui să fie veseli și sănătoși, iar pasiunea noastră pentru Italia și gastronomia mediteraneeană au fost scânteia. O mâncare bună însoțită de vinul potrivit aduce zâmbete în priviri și deschide inimile.

Așa că Limone a început conștiincios să caute în Italia producători de vin și delicatese de la care face import direct pentru a avea control asupra calității și a prețurilor de achiziție. Prerogativa noastră este să menținem radarul activ pentru a detecta noi și noi delicii pentru clienții noștri, deoarece credem că Italia este o resursă care are încă multe de oferit pieței românești, în ciuda abundenței de magazine și restaurante italiene de la noi.

Avem o selecție de vinuri și produse alimentare italiene pe care am făcut-o cu multă implicare și pasiune și pe care o etalăm într-un showroom primitor din București, dar și online pe www.limone.ro.

La Limone găsiți întotdeauna un prosecco bun, un vin roșu care s-a înnobilat ani buni, odihnit în butoaie de stejar, un panettone de bună calitate pentru Crăciun sau paste delicioase într-o mare varietate.

Cu ocazia sărbătorilor mesteșugim pachete cadou cu toate delicatesele noastre, apoi le expediem rapid și cu haine festive destinatarilor de drept.

Ne plac tare musafirii, așa că vă învitam cu mare drag în vizită la showroom sau pe www.limone.ro.

Coșul meu

close