Despre noi

/Despre noi
Despre noi2019-07-11T14:11:55+02:00

Limone® a pornit de la un vis frumos si de la o pasiune. Visul a fost acela ca toti oamenii ar trebui sa fie veseli si sanatosi, iar pasiunea noastra pentru Italia si gastronomia mediteraneeeana au fost scanteia. O mancare buna insotita de vinul potrivit aduce zambete in priviri si deschide inimile.

Asa ca Limone a inceput constiincios sa caute in Italia producatori de vin si delicatese. Prerogativa noastra este sa mentinem radarul activ pentru a detecta noi si noi delicii pentru clientii nostri, deoarece credem ca Italia este o resursa care are inca multe de oferit pietei romanesti, in ciuda abundentei de magazine si restaurante italiene de la noi.

Avem o selectie de vinuri si produse alimentare italiene pe care am facut-o cu multa implicare si pasiune si pe care o etalam intr-un showroom primitor din Bucuresti, dar si online pe www.limone.ro.


La Limone gasiti intotdeauna un prosecco bun, un vin rosu care s-a innobilat ani buni, odihnit in butoaie de stejar, un panettone de buna calitate pentru Craciun sau paste delicioase intr-o mare varietate.

Cu ocazia sarbatorilor mestesugim pachete cadou cu toate delicatesele noastre, apoi le expediem rapid si cu haine festive destinatarilor de drept!
Ne plac tare musafirii, asa ca va invitam cu mare drag in vizita la showroom sau pe www.limone.ro!

WhatsApp chat
preloader