Rocca dei Forti este o poveste de succes italiană care a trăit în inima fiecărei bule din 1954. În mai bine de șaizeci de ani, compania familiei Togni, aflată acum în a treia generație, a crescut prin transmiterea pasiunii înnăscute pentru munca lor și a dorinței de a atinge întotdeauna noi culmi de excelență, acceptând provocări fără precedent.
Rădăcinile locale puternice sunt forța motrice care a condus la o mai mare inovație atât în ceea ce privește mediul dar și consumatorii, și recunoașterea calității autentic fabricate în Italia a tuturor produselor sale.
De fapt, pe lângă valoarea care a fost întotdeauna atribuită tradiției, Togni infuzează o energie mare și investiții constante pentru cercetare și dezvoltare în toate domeniile, producție, tehnologie și sector.
Selecția atentă a vinurilor și musturilor, îngrijirea extremă în procesele de fermentare și vin spumant au făcut ca spumantele ROCCA DEI FORTI să fie foarte iubite de consumatorii italieni.
Gama largă de produse realizate cu Metoda Charmat însoțește momentele de zi cu zi – de la aperitive la mese, de la petreceri la ocazii mai speciale – transformându-le în emoții reale. Pentru că în spatele fiecărui toast există posibilități infinite și pentru că fiecare posibilitate este o emoție care trebuie savurată fără compromisuri.

Afișez singurul rezultat

Coșul meu

close