Gentilini Novellini – biscuiți cu lapte și miere. Secretul Novellini constă în rețeta veche, exclusivă și metoda de prelucrare. Rețeta este de fapt, chiar cea originală creată de Pietro Gentilini, cu o multime de lapte proaspăt bun și miere numai din flori sălbatice.
Ingrediente:
Făină de grâu, zahăr, unt, lapte 7%, miere 1,8%, extract de malț pudra (malt de grâu, malt de orz,porumb), agenti de crestere: carbonat acid de amoniu-carbonat acid de sodiu, lapte praf 0,5%, dextroza, sare, aroma. Pot contine urme de ouă. Gramaj: 250 Grame Biscuiți cu făină integrală, miere și zahăr din trestie de zahăr.
A se consuma de preferință înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1240kJ /443kcal |
Grăsimi | 11,4 g |
din care acizi grași saturați | 7,4 g |
Carbohidrați | 76,2 g |
din care zahăr | 21,8 g |
Fibre | 1,4 g |
Proteine | 8,1 g |
Sare | 0,65 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.