Parmigiano Reggiano se numără printre numeroasele brânzeturi italiene și străine. Se diferențiază în primul rând, prin specificațiile sale de calitate. Parmigiano Reggiano este produs exclusiv în provinciile Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna, în stânga râului Reno și Mantua, în dreapta râului Po. Este în aceste zone unde există ferme de vite hrănite cu furaje selectate. Animalele sunt hrănite cu respectarea unui regulament care împiedică utilizarea furajelor însilozate, a alimentelor fermentate și a făinurilor de origine animală.
Ingrediente: lapte, sare, cheag
Originea laptelui: Italia
Alergeni: Lapte, ou
Modalitate de păstrare: Păstrați la temp. +8° C. Odată deschis consumați in termen de 7 zile.
VALORI NUTRIȚIONALE
Energie:402kcal/1671kJ
Grăsimi: 30 g din care acizi grași saturați 20 g
Carbohidrați 0 g din care zaharuri 0 g
Proteine 32 g
Sare 1,5 g
Calciu 1165 mg (146% VNR)
VNR = Valori Nutriționale de Referință