Paste din grâu dur. Produs italian de calitatea superioară.
De fapt, numele acestei paste este derivat din cuvântul italian “buco”, care înseamnă “gaură”. Bucatini își are originea în regiunile italiene din Napoli, Liguria și Lazio și este sunt servite în mod obișnuit cu pancetta, guanciale (o carne măturată), brânză, ouă, hamsii și sardine sau cu sos de unt.
Ingrediente:
Grâu dur, apa.
Poate conține soia, muștar.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1485kJ / 350kcal |
Grăsimi | 1.5 g |
din care acizi grași saturați | 0,3 g |
Carbohidrați | 70,3 g |
din care zahăr | 4,5 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 13,5 g |
Sare | 0,0 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.