Povestea Kimbo începe în Napoli, Italia, unde frații Rubino au fondat Cafe do Brasil. Proprietari de coffee shop-uri, frații Rubino îl ajutau pe tatăl lor la managementul afacerii familiei.
Popularitatea cu care s-a raspândit espresso-ul pe care aceștia il serveau în magazine, a fost peste așteptări și astfel dorința de extindere a venit ca o consecință. Incepând cu 1963 Cafe do Brasil a devenit unul dintre cele mai importante shop-uri de cafea prajită din Europa.
Cafeaua lor a devenit faimoasă în Italia apoi în intreagă lume prin marca inregistrată – Kimbo. Pentru Kimbo calitatea materiei prime este cea mai importantă.
Prin urmare combină două sortimente și cele mai importante – Arabica și Robusta, aduse din țările cunoscute ca fiind cele mai mari producatoare de cafea.
Procesele de selectare a boabelor, metodele de prajire și de ambalare, totul este ridicat la nivel de artă pentru a oferi consumatorilor o experiență desavârșită intr-o cească.
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.