Paste din grâu dur. Produs italian.
Aceste paste groase, în formă de inel, provin din Napoli și sunt în general confundate cu inelele de calamari, datorită aspectului său similar. Calamarata aparține tipurilor de paste Paccheri datorită formei tubulare și se îmbină foarte bine cu sosurile grele de smântână.
Ingrediente:
Grâu dur, apa.
Poate conține soia, muștar.
Timp de fierbere: 15 minute.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1485kJ / 350kcal |
Grăsimi | 1.5 g |
din care acizi grași saturați | 0,3 g |
Carbohidrați | 70,3 g |
din care zahăr | 4,5 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 13,5 g |
Sare | 0,0 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.