Paste vegane fără gluten, fabricate de maeștri italieni pentru garanția calitătii și a gustului desăvârșit. Pentru o mâncare specială, bogată în arome, alegeți Casarecce Fără Gluten Garofalo.
Pastele casarecce eco/bio fără gluten sunt fabricate in Italia și au conținut bogat în proteine, fibre și scăzut în grăsimi saturate.
Această formă apetisantă este o interpretare a pastelor „busiata” de origini arabe și prin denumirea sa evocă realizarea lor în casă. Casarecce este o pastă tradițională italiană, este rulată și răsucită spre vârf în formă de S, casarecce înseamnă literalmente „de casă”. Fabricate din făină de grâu dur 100% italian, care îi conferă o textură crocantă și o aromă bogată. Paste făcute conform tradiției artizanale, au o formă pentru a permite reținerea cât mai bine posibil a sosurilor și uscate lent la temperaturi scăzute pentru a păstra intacte toate calitățile nutritive și organoleptice. Forma răsucită ține mai bine sosul, oferind o experiență culinară mai intensă, ca acestea se combină perfect cu toate ingredientele pană la ultima picătură, intensificându-le gustul.
Timp de fierbere: 12 min.
Ingrediente:
Făină de porumb 50,4%, făină de orez decorticat 22%, făină de orez 21,4%, amidon de cartofi, făină de quinoa 3%, stabilizator: mono-e digliciride acizilor grași. Poate conține soia.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1517kJ /358kcal |
Grăsimi | 1,8 g |
din care acizi grași saturați | 0,3 g |
Carbohidrați | 77,0 g |
din care zahăr | 0,9 g |
Fibre | 2,8 g |
Proteine | 7,0 g |
Sare | 0,01 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.