D’Amico – fondată în 1968 de către cei 2 frați Franceso și Maio D’Amico, se află acum la a treia generație! Compania lucrează strict cu produse sezoniere, ingrediente/materie prima proaspete pe care le ambalează/conservă doar când acestea au atins pragul de maturitate. Legumele și/sau fructele sunt atent selectate și se acordă o atenție deosebită atât pentru cantitatea de materie prima folosită în rețete cât și a sistemului de conservare aplicat acestora.
Ciupercile Alla Calabrese de la D’Amico sunt perfect condimentate, pentru a adăuga savoare preparatelor tale sau pentru a fi consumate ca starter. Pot reprezenta un aperitiv excelent alături de un sos de măsline, câteva măsline și niște bruschete crocante.
Ingrediente:
Ciuperci în proporție variabilă 60% ( de mușchi „Volvariella volvacea”, cultivate „Agaricus bisporus”, ciuperci nameko „Pholiota nameko mutabilis”, ciuperci shii take „Lentinus edodes”), ulei din seminte de floarea-soarelui, oțet din vin, ulei extravirgin de măsline, sare, ardei iute, plante aromatice, corector de aciditate: acid citric, antioxidant: acid ascorbic și dioxid de sulf.
După deschidere se pastrează în frigider și se consumă in termen de 15 zile.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 422kJ / 102kcal |
Grăsimi | 9,1 g |
din care acizi grași saturați | 1,2 g |
Carbohidrați | 1,5 g |
din care zahăr | 0,0 g |
Fibre | 2,8 g |
Proteine | 2,2 g |
Sare | 1,7 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Greutate: cantitate netă 280gr, masa uscată 180gr.