Colomba este un produs de patiserie tradițional italian, specific sărbătorii Paștelui.
Aluatul moale și aromat, bogat în unt, este îmbogățit cu cuburi de ciocolată, urmând rețeta fraților Motta.
Cozonacul este acoperit cu o glazură de chipsuri de ciocolată și glazură de cacao.
Este ambalat elegant, astfel poate fi un cadou delicios, potrivit pentru o persoană dragă.
Este un produs de panificatie pe baza de aluat obtinut din drojdie de fermentație naturală. Se pregatește la o temperatură controlată intr-un cuptor special conceput, iar răcirea este lentă, datorită sistemului de control al temperaturii din camera de răcire.
Gustul fin de ciocolată fac din aceasta Colomba alegerea ideala pentru cei care vor să experimenteze un gust cu totul deosebit.
Ingrediente:
Făină de grâu, cubulețe de ciocolată (cacao praf, pasta de cacao, zaharoză, fructoză, agenți de gelifiere: pectină, amidon de porumb, vanilie), unt, zahăr, gălbenuș de ou, glazură (ciocolată: zahăr, pudră de cacao, unt de cacao, lapte integral pulbere, emulgator: lecitină de soia), cuburi de ciocolată, emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, miere, lapte degresat în pulbere, sare, aroma naturală de vanilie, E 160a, beta- caroten. Decorat cu chipsui de ciocolată 13% (pasta de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia).
Poate conține: nuci (alune, migdale, fistic), arahide, semințe susan.
Nu conține ingrediente modificate genetic.
Produs în Italia.
Se recomandă păstrarea produsului în loc uscat și ventilat, iar înainte de servire sa fie ținut 2 ore lângă o sursa de căldură pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1782kJ / 426kcal |
Grăsimi | 22,6 g |
din care acizi grași saturați | 13,5 g |
Carbohidrați | 49,4 g |
din care zahăr | 44,0 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 6,5 g |
Sare | 1,03 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.