Colomba este un produs de patiserie tradițional italian, specific sărbătorii Paștelui.
Aluatul moale și aromat, bogat în unt, este îmbogățit cu cremă de portocale.
Cozonacul este acoperit cu o glazură de portocală și zahăr.
Este ambalat elegant, astfel poate fi un cadou delicios, potrivit pentru o persoană dragă.
Este un produs de panificatie pe baza de aluat obtinut din drojdie de fermentație naturală. Se pregatește la o temperatură controlată intr-un cuptor special conceput, iar răcirea este lentă, datorită sistemului de control al temperaturii din camera de răcire.
Fructele confiate, fac din aceasta Colomba alegerea ideală pentru cei care vor să experimenteze un gust cu totul deosebit.
Ingrediente:
Făină de grâu, cremă de portocale siciliane 20% (suc de portocale din Sicilia 50%, zaharoză, fructoză, agenți de gelifiere: pectină, amidon de porumb, ulei esențial de portocale siciliane), unt (lapte), zahăr, gălbenuș de ou, glazură (zahăr, unt de cacao, lapte integral praf, emulgator: lecitină de soia, ulei esențial de portocale siciliene, arome naturale), emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, miere, lapte praf degresat, drojdie naturală (gâu),ulei esențial de portocale siciliene 0,3%, aroma naturală, E 160a: beta-caroten, sare.
Decorat cu coji de portocale confiate 3%: coji de portocale siciliene confiate (portocale siciliene 50%, sirop de glucoză, zahăr).
Poate conține: nuci (alune, migdale, fistic), arahide, muștar, semințe de susan, dioxid de sulf.
Produs în Italia.
Se recomandă păstrarea produsului în loc uscat și ventilat, iar înainte de servire sa fie ținut 2 ore lângă o sursa de căldură pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1515kJ / 362kcal |
Grăsimi | 15,9 g |
din care acizi grași saturați | 8,8 g |
Carbohidrați | 49,4 g |
din care zahăr | 30,2 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 5,0 g |
Sare | 0,34 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.