Cuburi delicioase de pere semi-confiate, insoțite de ciocolată italiană. Un triumf de arome și senzații care reflectă teritoriul producătorului de la prima înghițitură.
Colomba este un produs de patiserie tradițional italian, specific sărbătorii Paștelui.
Aluatul moale și aromat, bogat în unt, este îmbogățit cu pere confiate.
Este ambalat elegant, astfel poate fi un cadou delicios, potrivit pentru o persoană dragă.
Este un produs de panificatie pe baza de aluat obtinut din drojdie de fermentație naturală. Se pregatește la o temperatură controlată intr-un cuptor special conceput, iar răcirea este lentă, datorită sistemului de control al temperaturii din camera de răcire.
Ingrediente:
Făină de grâu, pere confiate 17,8% (pere 40%, zahăr, sirop de glucoză), unt (lapte), zahăr, gălbenuș de ou, cipsuri de ciocolată 5,2% (masa de cacao, zahăr, dextroză, emulgator: lecitină de soia), emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, miere, lapte degresat praf, arome, sare.
Poate conține: nuci (nuci, migdale, fistic), arahide, muștar, semințe de susan.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1489kJ / 356kcal |
Grăsimi | 14,9 g |
din care acizi grași saturați | 8,0 g |
Carbohidrați | 49,6 g |
din care zahăr | 29,7 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 5,3 g |
Sare | 0,39 g |
Produs în Italia.
Se recomandă păstrarea produsului în loc uscat și ventilat, iar înainte de servire sa fie ținut 2 ore lângă o sursa de căldură pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.