Colomba este un produs de patiserie tradițional italian, specific sărbătorii Paștelui.
Aluatul moale și aromat, bogat în unt, este însiropat cu lichior de lămâie.
Este ambalat elegant, astfel poate fi un cadou delicios, potrivit pentru o persoană dragă.
Este un produs de panificatie pe baza de aluat obtinut din drojdie de fermentație naturală. Se pregatește la o temperatură controlată intr-un cuptor special conceput, iar răcirea este lentă, datorită sistemului de control al temperaturii din camera de răcire.
Fructele confiate, fac din aceasta Colomba alegerea ideala pentru cei care vor să experimenteze un gust cu totul deosebit.
Ingrediente:
Făină de grâu, coajă de lămâie siciliană confiată 20% (lămâie din Sicilia 50%, sirop de glucoză, zahăr), lichior de lămâie 18% (alcool pur hidratant, zahăr, extracte și infuzie de coajă de lămâie), unt, zahăr, gălbenuș de ou, drojdie naturală, emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, miere, lapte praf degresat, aroma naturală, sare.
Poate conține: nuci (alune, migdale, fistic), arahide, muștar, soia, semințe susan, dioxid de sulf.
Alcool 7% vol. (pe produsul finit).
Produs în Italia.
Se recomandă păstrarea produsului în loc uscat și ventilat, iar înainte de servire sa fie ținut 2 ore lângă o sursa de căldură pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1438kJ / 344kcal |
Grăsimi | 14,1 g |
din care acizi grași saturați | 9,2 g |
Carbohidrați | 48,1 g |
din care zahăr | 26,7 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 5,3 g |
Sare | 0,43 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.