Colomba este un produs de patiserie tradițional italian, specific sărbătorii Paștelui.
Aluatul moale și aromat, bogat în unt.
Este ambalat elegant, astfel poate fi un cadou delicios, potrivit pentru o persoană dragă.
Este un produs de panificatie pe baza de aluat obtinut din drojdie de fermentație naturală. Se pregatește la o temperatură controlată intr-un cuptor special conceput, iar răcirea este lentă, datorită sistemului de control al temperaturii din camera de răcire.
Ingrediente:
Făină de grâu, glazură 20,7% (zahăr, albuș de ou 24,0%, făină de orez, ulei de floarea-soarelui, făină de grâu, arome), coajă de portocală confiată 11,0% (coajă de portocală, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, regulator de aciditate: acid citric), zahăr, ouă proaspăt 8%, , unt, drojdie naturală (făină de grâu, apă), lapte pasteurizat proaspăt 5,8%, zahăr granulat 5,6%, migdale 2,3%, gălbenuș de ou proaspăt 1,8%, emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, sirop de zahăr, arome naturale, sare.
Poate conține alte fructe în coajă, soia și muștar.
Înainte de servire țineți produsul 2 ore la temperatura camerei pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1593kJ / 379kcal |
Grăsimi | 14,0 g |
din care acizi grași saturați | 5,9 g |
Carbohidrați | 56,0 g |
din care zahăr | 35,0 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 6,4 g |
Sare | 0,22 g |
Produs în Italia.
Mod de păstrare: A se păstra într-un mediu răcoros, uscat și ventilat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Termen de valabilitate: vezi pe amabalaj.
Greutate: 100gr