Colomba este un produs de patiserie tradițional italian, specific sărbătorii Paștelui.
Aluatul moale și aromat, bogat în unt, este îmbogățit cu cremă de fistic, urmând rețeta fraților Motta.
Prăjitura este acoperită cu o crustă de fistic și zahăr.
Este ambalat elegant, astfel poate fi un cadou delicios, potrivit pentru o persoană dragă.
Este un produs de panificatie pe baza de aluat obtinut din drojdie de fermentație naturală. Se pregatește la o temperatură controlată intr-un cuptor special conceput, iar răcirea este lentă, datorită sistemului de control al temperaturii din camera de răcire.
Cremă fistic face din aceast cozonac alegerea ideală pentru cei care vor să experimenteze un gust cu totul deosebit.
Ingrediente:
Făină moale de grâu tip “0”, ouă proaspete, smânână, fistic 15,5% (sirop de glucoză, zahăr, apă, pastă de fistic 8,0%, ulei de floarea-soarelui cu conținut oleic ridicat, lapte degresat praf, gălbenuș de ou, alcool, arome, agenți de îngroșare: pectină, conservanți: sorbat de potasiu, concentrat de morcov, dovleac și spirulina), zahăr, unt, lapte integral proaspăt pasteurizat, drojdie naturală (grâu), emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, sare, fructoză, drojdie de bere, arome.
Poate conține: alte nuci, soia și muștar.
Se recomandă păstrarea produsului în loc uscat și ventilat, iar înainte de servire sa fie ținut 2 ore lângă o sursa de căldură pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1606kJ / 383kcal |
Grăsimi | 16,0 g |
din care acizi grași saturați | 9,3 g |
Carbohidrați | 52,0 g |
din care zahăr | 25,0 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 7,1 g |
Sare | 0,39 g |
Produs în Italia.
Mod de păstrare: A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.