Colomba este un produs de patiserie tradițional italian, specific sărbătorii Paștelui.
Aluatul moale și aromat, bogat în unt, este îmbogățit cu coajă de mandarine, urmând rețeta fraților Motta.
Prăjitura este acoperită cu o crustă de mandarine și zahăr.
Este ambalat elegant, astfel poate fi un cadou delicios, potrivit pentru o persoană dragă.
Este un produs de panificatie pe baza de aluat obținut din drojdie de fermentație naturală. Se pregatește la o temperatură controlată într-un cuptor special conceput, iar răcirea este lentă, datorită sistemului de control al temperaturii din camera de răcire.
Fructele confiate, fac din aceasta Colomba alegerea ideala pentru cei care vor să experimenteze un gust cu totul deosebit.
Ingrediente:
Făină de grâu, cremă de mandarine siciliane 20% (suc de manarine din Sicilia 50%, zaharoză, fructoză, agenți de gelifiere: pectină, amidon de porumb, ulei esențial de portocale dulci siciliene), unt, zahăr, gălbenuș de ou, glazură (ciocolată albă: zahăr, unt de cacao, lapte integral pulbere, emulgator: lecitină de soia), ulei esențial de mandarine, emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, miere, lapte degresat în pulbere, sare, aroma naturală de vanilie, ulei esențial de mandarină, E 160a, beta- caroten. Decorat cu coji de mandarine confiate (coji de mandarine confiate 50%, sirop de glucoză, zahăr).
Poate conține: nuci (alune, migdale, fistic), arahide, semințe susan, dioxid de sulf.
Nu conține ingrediente modificate genetic.
Produs în Italia.
Se recomandă păstrarea produsului în loc uscat și ventilat, iar înainte de servire sa fie ținut 2 ore lângă o sursa de căldură pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1931kJ / 461kcal |
Grăsimi | 21,0 g |
din care acizi grași saturați | 12,5 g |
Carbohidrați | 62,2 g |
din care zahăr | 54,8 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 6,8 g |
Sare | 1,2 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.