Un produs de patiserie tradițional italian, specific sărbătorii Paștelui.
Aluatul moale și aromat, bogat în unt, este umplut cu cremă de mascarpone.
Este ambalat elegant, astfel poate fi un cadou delicios, potrivit pentru o persoană dragă.
Este un produs de panificatie pe baza de aluat obtinut din drojdie de fermentație naturală. Se pregătește la o temperatură controlată într-un cuptor special conceput, iar răcirea este lentă, datorită sistemului de control al temperaturii din camera de răcire.
Cremă delicată face din acest Cozonac alegerea ideala pentru cei care vor să experimenteze un gust cu totul deosebit.
Ingrediente:
Făină de grâu, unt (lapte), chipsuri de ciocolată 13,1% (pastă de cacao, zahăr, dextroză, emulgator: lecitină de soia), zahăr, gălbenuș de ou, glazură (zahăr, albuș de ou, făină de orez, ulei de floarea-soarelui, pudră de cafea 0,5%, pudră de cacao, aromă, amidon de porumb), drojdie naturală (grâu), emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, miere, lapte praf degresat, aroma Tiramisu 0,2%, cafea pulbere 0,2%, arome, sare.
Poate conține: nuci (alune, migdale, fistic), arahide, muștar, soia, semințe susan.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1594kJ / 381kcal |
Grăsimi | 19,4 g |
din care acizi grași saturați | 11,9 g |
Carbohidrați | 44,2 g |
din care zahăr | 39,4 g |
Fibre | 2,6 g |
Proteine | 6,0 g |
Sare | 0,34 g |
Ingrediente crema mascarpone:
Sirop de glucoză, zahăr, apă, mascarpone (cremă de lapte, corector de aciditate: acid citric), cafea praf 7%, lapte praf degresat, unt (lapte), gălbenuș de ou, arome, agent de ingroșare: amidon de pectină, conservanți: sorbat de potasiu.
Poate conține: nuci (alune, migdale, fistic), arahide, gluten, soia, semințe de susan.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 2312kJ / 309kcal |
Grăsimi | 6,9 g |
din care acizi grași saturați | 4,3 g |
Carbohidrați | 56,5 g |
din care zahăr | 46,5 g |
Fibre | 0,4 g |
Proteine | 2,1 g |
Sare | 0,7 g |
Produs în Italia.
Se recomandă păstrarea produsului în loc uscat și ventilat, iar înainte de servire sa fie ținut 2 ore lângă o sursa de căldură pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Mod de păstrare: A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.