Crema de anghinare cu trufe negre este excelentă ca umplutura pentru canape, pizza și focaccia. De asemenea, este un condiment ideal pentru paste, un acompaniament minunat pentru vanat si pasari de curte si o baza savuroasa pentru sosuri delicioase.
Ingrediente:
Sparanghel, trufe negre (Tuber Aestivum Vitt), ulei extravirgin de măsline, sare.
A nu se congela. După deschidere se păstrează în frigider max 4-5 zile.
A se consuma de preferință înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 920,80kJ/220,07kcal |
Grăsimi | 17,55 g |
din care: acizi grași saturați | 1,91 g |
Carbohidrați | 7,63 g |
din care zahăr | 5,82 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 8,28 g |
Sare | 1,00 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Greutate: 80gr.