Este un aperitiv non-alcoolic prin definitie.
In Italia, Crodino este aperitivul non-alcoolic prin excelenta cel mai consumat, cu cea mai mare notorietate. Secretul succesului sau este mixul apetisant de arome obtinut din infuzii de plante si bucati de fructe, atent selectionate.
Numele de Crodino deriva de la Crodo, o regiune din nordul Piemonte, unde in 1964 a fost imbuteliat pentru prima data. A fost achizionat apoi de Grupul Campari in 1995. Imginea Crodino a fost relansata de catre Campari, iar in ultimii ani, Crodino si-a consolidat pozitia de leader pe segmentul de aperitive non-alcoolice in Italia.
Se serveşte rece, în mod ideal la 3-4°.
Ingrediente:
Apa, zahăr, dioxid de carbon, colorant: E150d, arome, acidifiant: acid citric, coloranți: E150B, E122, E110.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 242kJ /58kcal |
Grăsimi | 0,0 g |
din care acizi grași saturați | 0,0 g |
Carbohidrați | 14,0 g |
din care zahăr | 14,0 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 0,0 g |
Sare | 0,01 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.