Faina de orez este un produs care se obține prin zdrobirea boabelor de orez alb sau brun. Este o variantă excelentă pentru persoanele care se confruntă cu boala celiacă și intoleranța la gluten. Chiar și persoanele care se confruntă cu sindrom de colon iritabil ar putea avea beneficii pe fondul consumului de faina de orez, problemele lor gastro-intestinale fiind astfel evitate. De asemenea, cei cu alergie la grâu pot adauga în dieta lor faina de orez, un produs alimentar fără gluten, sigur și sănătos.
Foarte ușor de lucrat, Făină de Orez fără Gluten este aliatul perfect de păstrat mereu în cămară pentru mai multe utilizări: de la cremă la bechamel, de la prăjituri la aluat la clătite, de la gnocchi de cartofi la multe alte preparate.
Fara lactoza si proteine din lapte.
Ingrediente
Orez.
Valori nutriționale medii per 100g de produs
Energie | 1489kJ / 351kcal |
Grăsimi | 0,5 g |
din care acizi grași saturați | 0,2 g |
Carbohidrați | 79,0 g |
din care zahăr | 0,5 g |
Fibre | 1,0 g |
Proteine | 7,0 g |
Sare | 0,003 g |
Produs în Italia.
Mod de păstrare: A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.