Făina americană Manitoba este o făină „puternică” produsă în Italia de Molino Spadoni, obținută din grâu moale de înaltă calitate, cu un conținut ridicat de proteine crescut istoric în America de Nord și în prezent și în Europa.
Făină recomandată pentru aluaturi care necesită dospire medie-lungă cu drojdie de bere. Făina din Manitoba America este indispensabilă pentru specialitățile de casă cu drojdie de bere (cornuri, focaccia, pizza, pâine, panettone etc.)
Ingrediente
Făină dei grâu tânăr tip “0” Manitoba
Poate conține urme de soia, muștar si lupini.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1439kJ / 339kcal |
Grăsimi | 1,2 g |
din care acizi grași saturați | 0,3 g |
Carbohidrați | 67,5 g |
din care zahăr | 1,5 g |
Fibre | 2,2 g |
Proteine | 13,5 g |
Sare | 0,01 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.