Paste cu ouă. Produs italian.
Aceste paste populare au o origine enigmatică, deoarece se întâlnesc cu numeroase nume diferite în diferite regiuni ale Italiei. Este un fel de pastă lungă, plată, cu formă de panglică, cu o grosime mai mare, de obicei cu o lungime de 10 centimetri și o lățime de aproximativ 1/4 centimetru. Fettucce sunt folosite în orice fel de rețetă culinară cu paste, dar cel mai cunoscute în afara Italiei pentru utilizarea cu sos Alfredo Cremos.
Ingrediente:
Grâu dur, ouă (min.24%).
CONȚINE GLUTEN ȘI OUĂ. Poate conține soia, muștar.
Bogat in fibre. FĂRĂ LACTOZĂ.
A se consuma de preferință înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1530kJ / 393kcal |
Grăsimi | 2,4 g |
din care acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 77,9 g |
din care zahăr | 2,0 g |
Fibre | 0 g |
Proteine | 13,0 g |
Sare | 0,17 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.