Paste vegane fără gluten, fabricate de maestri italieni pentru garanția calitătii și a gustului desăvârșit. Pentru o mâncare specială, bogată în arome, alegeți Spaghetti Fără Gluten Garofalo.
Paste Spaghetti eco/bio fărâ gluten, fabricate in Italia, cu un conținut bogat în proteine, fibre și conținut scăzut de grăsimi saturate.
Timp de fierbere: 11 min.
Ingrediente:
Făină de porumb 50,4%, făină de orez decorticată 22%, făină de orez 21,4%, amidon din cartofi, făină de quinoa 3%, stabilizator: mono-e digliciride acizilor grași. Poate conține soia.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1517kJ /358kcal |
Grăsimi | 1,8 g |
din care acizi grași saturați | 0,3 g |
Carbohidrați | 77,0 g |
din care zahăr | 0,9 g |
Fibre | 2,8 g |
Proteine | 7,0 g |
Sare | 0,01 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.