Salata italiană pentru orez Ponti Peperlizia este un amestec de legume pentru salată de orez (insalata di riso).
Insalata di riso sau salata de orez este un preparat mediteraneean foarte apreciat, o rețetă de bază din bucataria italiană.
Un amestec de legume gata preparat, pe care îl combinăm cu orez pentru salate.
O mâncare de vară ușor de gătit, nutrientă și gustoasă, foarte apreciată de iubitorii bucătăriei italiene.
Dupa preferință, se poate imbogăți cu ou, ton, crenvuști, obținând un preparat complet.
Ingrediente: legume în proporții variabile (ardei, morcovi, anghinare, conopidă, ceapă, castraveți, măsline, fasole), apă 54%, oțet de vin, ulei de floarea-soarelui, ciuperci, zahăr, sare, antioxidant: acid ascorbic, arome naturale.
După deschidere se pastrează în frigider și se consuma in termen de 5 zile
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 233kJ / 55kcal |
Grăsimi | 3,4 g |
din care acizi grași saturați | 0,5 g |
Carbohidrați | 3,7 g |
din care zahăr | 2,8 g |
Fibre | 2,5 g |
Proteine | 1,3 g |
Sare | 2,3 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Greutate: cantitate netă 350gr, masa uscată 217gr.