Olivele negre pot fi folosite pentru a adăuga o notă savuroasă multor preparate. Toacă-le și adaugă-le în salate sau feluri de mâncare cu paste pentru un plus de aromă. Sunt excelente și ca topping pentru pizza sau amestecate într-o tapenadă cu usturoi, capere și ulei de măsline.
Folosește măslinele negre în sandvișuri sau wrap-uri pentru o notă mediteraneană, sau amestecă-le într-o salată de cereale cu quinoa sau couscous. Dacă ai multe măsline negre, ia în considerare să le pasezi într-un sos pentru paste cu roșii și ierburi pentru un preparat bogat și savuros. Măslinele negre pot fi folosite și ca topping pentru nachos sau amestecate într-o salată în stil grecesc cu brânză feta și castraveți. Pentru un aperitiv rapid, umple măslinele negre cu brânză cremă sau brânză de capră și servește-le cu biscuiți.
Ingrediente:
Măsline negre, apă, sare, corector de aciditate: acid lactic E270, antioxidant: acid L-ascorbic E300.
Cum să depozitezi conservă de măsline:
Folosirea conservei originale pentru depozitare după deschidere poate duce la o modificare a gustului. După deschidere, transferă măslinele într-un recipient non-metalic pentru a-i menține aroma și pune-l la frigider. Sigilează corect recipientul pentru a le păstra proaspete. Acestea pot rămâne proaspete până la 4-5 zile dacă sunt păstrate corect.
A nu se congela.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 678kJ /162kcal |
Grăsimi | 16,0 g |
din care acizi grași saturați | 0,0 g |
Carbohidrați | 3,5 g |
din care zahăr | 0,9 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 1,0 g |
Sare | 0,0 g |
Mod de păstrare: A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Greutate: cantitate netă 4000gr, masa uscată 2100gr.