Conservele de mazăre pot fi folosite în diverse preparate. Adaugă-le în supe, tocănițe sau la cuptor pentru un strop de dulceață și textură, sau amestecă-le în paste cu un sos cremos pentru un plus de aromă și nutriție.
Folosește mazărea din conservă în salate, unde adaugă o pată de culoare și o mușcătură dulce și fragedă. De asemenea, poate fi mixată într-un piure de mazăre sau supă, perfectă ca garnitură sau bază pentru alte ingrediente. Dacă ai multă mazăre, ia în considerare să prepari un risotto de mazăre sau să o folosești într-un dip de mazăre și mentă cu pâine sau biscuiți. Mazărea din conservă poate fi adăugată și într-o quiche sau frittata pentru un mic dejun sau brunch savuros, sau pur și simplu sotată cu unt și ierburi pentru o garnitură rapidă și ușoară.
Ingrediente:
Mazăre, apa, sare si zahăr.
Cum să depozitezi conservă de mazăre:
Folosirea conservei originale pentru depozitare după deschidere poate duce la o modificare a gustului. După deschidere, transferă mazărea într-un recipient non-metalic pentru a-i menține aroma și pune-l la frigider. Sigilează corect recipientul pentru a le păstra proaspete. Acestea pot rămâne proaspete până la 4-5 zile dacă sunt păstrate corect.
A nu se congela.
A se consuma de preferință înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 252kJ / 60kcal |
Grăsimi | 0,4 g |
din care acizi grași saturați | 0,1 g |
Carbohidrați | 8,5 g |
din care zahăr | 2,5 g |
Fibre | 2,7 g |
Proteine | 4,2 g |
Sare | 0,4 g |
Mod de păstrare: A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Greutate: cantitate netă 400gr, masa uscată 250gr.