Unul dintre cele mai importate obiective ale cofetarilor pricepuți de la patiseria Fratelli Sicilia este adaptarea optimă a rețetelor de deserturi clasice la exigențele consumatorului contemporan, care și-ar dori tot gustul și toată finețea consistenței cu minimum de calorii și maximum de beneficii pentru sănătate!
A crea un deliciu care să convină celor care țin post, veganilor și diabeticilor deopotrivă este o provocare pentru orice nutriționist, însă cea mai mare provocare este provocarea gustului și mai ales a consistenței catifelate și cremoase.
Cu sigurantă, cel mai irezistibil desert din lume este ciocolata. Tocmai de aceea în patiseria italiană Fratelli Sicilia au creat colecția de ouă din ciocolată vegană, care, prin concentrațiile diferite de cacao, să satisfacă cele mai pretențioase papile gustative, indiferent de momentul zilei la care apare pofta de ciocolată. Ouăle din ciocolată sunt produse manual, nu conțin gluten, coloranți sau conservanți. Produs în Italia, oul de ciocolată vegan poate fi oricând un cadou binevenit pentru cei mici și cei mai deopotrivă!
Ingrediente:
Zahăr, unt de cacao, pasta de cacao, praf de chufa, dextrină, emulgator: lecitină, arome naturale. Cacao 54 %.
Conține: lapte, soia.
Nu conține ingrediente modificate genetic, 100% cacao din surse naturale.
Produs în Italia.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 480kJ / 112kcal |
Grăsimi | 8,0 g |
din care acizi grași saturați | 4,5 g |
Carbohidrați | 9,0 g |
din care zahăr | 7,7 g |
Fibre | 1,5 g |
Proteine | 0,5 g |
Sare | 1,2 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.