Panettone italian este un produs autentic al patiseriei rafinate italiene, ce se servește în preajma sărbătorilor de iarnă.
Clasicul Panettone este un produs dulce, cu un aluat moale obținut prin fermentarea naturală a aluatului de panificație timp de 72 de ore. Aluatul este moale, bine aerat, iar gustul său distinctiv poate fi îmbogățit cu stafide și coajă de portocală siciliană confiată, cu ciocolată șî fistic, cu fructe confiate și nuci pentru ca tu să te bucuri de un dulce desăvârşit.
Ingrediente:
Făină de grâu, cremă de fistic (zahăr, lapte pasteurizat integral proaspăt, sirop de glucoză-fructoză, apă, gălbenuș de ou proaspăt 6,5%, ulei de floarea-soarelui, pasta de fistic 4%, alcool, agent gelifiant: pectină, arome, conservant: sorbat de potasiu), ouă proaspete 13%, zahăr, unt (lapte), lapte pasteurizat integral proaspăt, drojdie naturală (grâu) 3,5%, emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, amestec de ciocolată neagră și ciocolată cu lapte (zahăr, masa de cacao, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină de soia, aroma naturală de vanilie), fulgi de ciocolată albă 2,5% (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, arome), sirop de glucoză-fructoză, unt de cacao, sare, aromă.
Poate conține alte fructe cu coajă, muștar.
Înainte de servire țineți produsul 2 ore la temperatura camerei pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
Produs în Italia.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1617kJ / 386kcal |
Grăsimi | 17,0 g |
din care acizi grași saturați | 10,0 g |
Carbohidrați | 51,0 g |
din care zahăr | 26,0 g |
Fibre | 1,5 g |
Proteine | 7,5 g |
Sare | 0,51 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat și ventilat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Termen de valabilitate: vezi pe amabalaj.
Greutate: 750gr.