Panettone: Produs de cofetărie la cuptor cu dospire naturală.
Panettone italian este un produs autentic al patiseriei rafinate italiene, ce se servește în preajma sărbătorilor de iarnă.
Clasicul Panettone este un produs dulce, cu un aluat moale obținut prin fermentarea naturală a aluatului de panificație timp de 72 de ore. Aluatul este moale, bine aerat, iar gustul său distinctiv poate fi îmbogățit cu stafide și coajă de portocală siciliană confiată, cu ciocolată șî fistic, cu fructe confiate și nuci pentru ca tu să te bucuri de un dulce desăvârşit.
Ingrediente:
Făină de grâu, stafide (16,6%), coajă de portocală și cedri confiați (12,9%) (coajă de portocală și cedri, sirop de glucoză – fructoză, zahăr, regulator de aciditate: acid citric, conservanți: sorbat de potasiu), unt, ouă proaspăte, drojdie naturală, zahăr, gălbenuș de ou, lapte proaspăt pasteurizat, miere.
Emulsifiant: mono și digliceride ale acizilor grași, sirop de lucoză-fructoză, sare, arome.
Poate conține urme de fructe în coajă.
Înainte de servire țineți produsul 2 ore la temperatura camerei pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
Produs în Italia.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1483kJ / 353kcal |
Grăsimi | 14,8 g |
din care acizi grași saturați | 9,5 g |
Carbohidrați | 48.9 g |
din care zahăr | 46,0 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 6,1 g |
Sare | 1,2 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat și ventilat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Termen de valabilitate: vezi pe amabalaj.
Greutate: 1 kg