Panettone italian este un produs autentic al patiseriei rafinate italiene, ce se servește în preajma sărbătorilor de iarnă.
Clasicul Panettone este un produs dulce, cu un aluat moale obținut prin fermentarea naturală a aluatului de panificație timp de 72 de ore. Aluatul este moale, bine aerat, iar gustul său distinctiv poate fi îmbogățit cu stafide și coajă de portocală siciliană confiată, cu ciocolată șî fistic, cu fructe confiate și nuci pentru ca tu să te bucuri de un dulce desăvârşit.
Ingrediente:
Făină de grâu, unt (lapte), gălbenuș de ou, zahăr, chipsuri de ciocolată 12,5% (pasta de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, migdale, sare, aromă de vanilie, cacao 72%), glazură (ciocolată neagră: pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă de vanilie, cacao 72%; chipsuri de ciocolată: grăsime vegetală (miez de palmier), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi 16%, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, sirop de glucoză, vanilia), cacao amară praf 7%, drojdie naturală (grău), emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, miere, lapte praf degresat, arome, sare.
Poate conține nuci (fistic, migdale, nuci, alune), arahide, soia, muștar, semințe de susan.
Înainte de servire țineți produsul 2 ore la temperatura camerei pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
Nu conține ingrediente modificate genetic.
Produs în Italia.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1665kJ / 398kcal |
Grăsimi | 22,5 g |
din care acizi grași saturați | 20,5 g |
Carbohidrați | 40,3 g |
din care zahăr | 20,6 g |
Fibre | 3,7 g |
Proteine | 5,6 g |
Sare | 0,37 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat și ventilat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Termen de valabilitate: vezi pe amabalaj.
Greutate: 100gr