Un preparat din gama Risotto Knorr, din orez cu sparanghel, o combinație rafinată și nutrientă.
Conține ingrediente naturale care îi dau o aromă deosebită, prin combinarea lor: turmenic, arpagic, spanac, ceapă.
Acum într-o variantă ”înnoită” rețeta de Risotto Knorr Più Cremoso, mai cremoasă.
Risotto cu sparanghel Knorr, o masă caldă și nutrientă de Risotto: ușor de preparat, fantastic de degustat!
* fără glutamat
* fără conservanți
* fără coloranți
Ingrediente:
Orez 86%, făină de grâu, sparanghel alb și verde, sare iodată, lapte praf degresat, arome, zahar, sare, ulei extravirgin de măsline, ceapă 0,2%, extract de drojdie, spanac deshidratat, turmenic, arpagic. Alergeni: poate să conțină urme de ou, soia, țelină și muștar. Conține doar ingrediente de agricultură sustenabilă.
Mod de preparare:
Se varsă conținutul plicului de Risotto in 500 ml de apă sau se umple plicul cu apă până la săgeata de pe verso. Se fierbe la foc mic, fără capac, timp de 12 minute, amestecând din când în când. La final, se adaugă foarte puțin unt, se amestecă, se lasă să se răcorească și se servește cu parmezan ras deasupra, după gust. Se poate prepara și la cuptor cu microunde, folosind aceeași cantitate de apă, la 750W, timp de 15 minute.
Greutate: 175g.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 396kJ / 95kcal |
Grăsimi | 0.5 g |
din care acizi grași saturați | 0.1 g |
Carbohidrați | 20.0 g |
din care zahăr | 0.5 g |
Fibre | 0,6 g |
Proteine | 2.2 g |
Sare | 0.54 g |
Se păstrează într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.