Un clasic al tradiției italiene, acest preparat delicios eliberează arome plăcute și gustul ciupercilor cremoase.
Mod de pregătire:
Se varsă conținutul plicului într-o cratiță cu 500ml apă rece.
Se lasa pe foc până începe să fiarbă, la foc mic, amestecând din când în când.
Se lasă sa fiarbă apoi 8 minute, fără capac, amestecând până când apa este absorbită complet.
Se amestecă apoi cu puțin unt și patrunjel proaspăt după gust.
Timp de fierbere 8 min.
Ingrediente:
Orez prefiert (84%), fulgi de cartofi, sare de gătit, făină de grâu, amidon de cartofi, praf de brânză procesată (brânză, lapte praf, săruri de topire: E 331), ciuperci champignon (agaricus bisporus și grupul înrudit) bucăți (0,9%) și pudră (0,4%), zer praf, extract de drojdie, pudră de ceapă, praf de usturoi, emulgator: E 471, aromă.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1430kJ / 337kcal |
Grăsimi | 1.1 g |
din care acizi grași saturați | 0.3 g |
Carbohidrați | 73.0 g |
din care zahăr | 1.2 g |
Fibre | 2.0 g |
Proteine | 7.4 g |
Sare | 2.8 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.