Roșiile decojite se nasc din tradiția și pasiunea pentru roșii. Simbol al bucătăriei italienești, acestea sunt cultivate și procesate cu pasiune în zona de excelență italiană și “scufundate” într-un sos bogat de roșii, cu aroma lor completă și toată pulpa roșiei proaspete. Se poate utiliza pentru toate preparatele.
După deschidere, se pastrează în frigider și se consumă în decurs de 3-4 zile.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 315kJ / 74kcal |
Grăsimi | 0,3 g |
din care acizi grași saturați | 0,1 g |
Carbohidrați | 12,7 g |
din care zahăr | 9,5 g |
Fibre | 3,0 g |
Proteine | 3,0 g |
Sare | 0,0 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.