Salsa tartufata este preparată cu ciuperci de cultură, trufe negre de vară şi ulei, fiind un condiment ideal pentru crostinii, bruschette, focaccia şi pizza.
Ingrediente: ,
Ciuperci prataioli cultivate ( Agaricus bisporus), ulei de floarea-soarelui, turfe de vara (Tuber aestivum, Vittad) 3%, sare, piper, usturoi, aromă.
După deschidere se păstrează în frigider max 4-5 zile.
A se consuma de preferință înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 917kJ / 223kcal |
Grăsimi | 23,62 g |
din care acizi grași saturați | 2,81 g |
Carbohidrați | 1,1 g |
din care zahăr | 1,1 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 0,18 g |
Sare | 1,52 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Greutate: 80gr.