Sosul original Tabasco este fabricat din trei ingrediente simple: ardei iute, piper roșu, oțet și sare.
Rețeta produsă de Edmund McIlhenny în 1868 este folosită de familia McIlhenny de aproape 150 de ani.
Ingrediente:
Oțet de alcool, ardei roșii picanți (19%), sare.
După deschidere se pastrează în frigider.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 67kJ/16kcal |
Grăsimi | 0,7 g |
din care acizi grași saturați | 0,2 g |
Carbohidrați | 1,6 g |
din care zahăr | 0,0 g |
Fibre | 1,3 g |
Proteine | 1,0 g |
Sare | 1,8 g |
Se păstrează într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.