Sos Barilla Pesto alla Calabrese con Peperoni – un sos autentic italian, din regiunea Calabria cu ajutorul căruia veți obține cele mai delicioase paste.
Ardeii roșii dulci și ricotta formează o rețetă cu o cremă unică, îmbunătățită de nota picantă de ardei iute.
Încearcă-l cu formatul tău preferat de paste! Merge perfect cu linguine sau spaghete al dente, perfecte pentru un prim curs gustos și rapid.
Ingrediente:
Ardei rosu 37%, ricotta 14%, sirop de glucoza, concentrat de rosii, sare, zer de lapte praf, Pecorino Romano( lapte de oaie), Grana Padano Dop, amidon de orez, zahăr, corector de aciditate: acid lactic, peperoncino 0.1%, oregano, aroma naturală (lapte).
Pot conține urme de alte fructe în coajă. Fără gluten.
După deschidere se poate păstra la frigider și consuma in maxim 5 zile.
A se consuma de preferință înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1391kJ / 337kcal |
Grăsimi | 32,0 g |
din care acizi grași saturați | 4,0 g |
Carbohidrați | 8,3 g |
din care zahăr | 5,0 g |
Fibre | 1,2 g |
Proteine | 3,3 g |
Sare | 2,7 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.