O rețetă simplă și gustoasă, pregătită cu roșii italiene maturate la soare și îmbogățită cu roșii Datterini. Preparat conform tradiției, fără adaugarea de conservanți, sosul de roșii Barilla are o aromă proaspătă, mediteraneană, pregătit pentru a face rețetele delicioase.
Ideal cu penne rigate, sosul de tomate Barilla este gata să fie turnat direct pe paste.
Este recomandat să-l încălziți la temperatura scazută după deschidere.
Ingrediente:
Carne de porc 25%, apă, pulpă de roșii 18%, pasta de roșii 16,5%, vin roșu 6%, morcovi 6%, ceapă, amidon de porumb, uleiuri vegetale (ulei de măsline, ulei de floarea-soarelui), zahăr, sare, arome, rozmarin, usturoi. Fără gluten.
A nu se congela. După deschidere se pastrează în frigider și se consumă în termen de 5 zile.
A se consuma de preferință înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 383kJ / 92kcal |
Grăsimi | 4,5 g |
din care acizi grași saturați | 1,2 g |
Carbohidrați | 6,8 g |
din care zahăr | 4,0 g |
Fibre | 1,8 g |
Proteine | 5,1 g |
Sare | 1,0 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.