Paste cu ouă. Produs italian.
Unul dintre cele mai populare tipuri de paste, sunt formate în benzi lungi, plate, ca o panglică și au ca istoric regiunile Marche și Emilia-Romagna din Italia. Sunt servite în mod obișnuit cu carne de porc sau carne de vită, precum și cu sos ragu alla bolognese.
Ingrediente:
Grâu dur, ouă (min.24%).
CONȚINE GLUTEN ȘI OUĂ. Poate conține soia, muștar.
Timp de fierbere: 7 minute.
A se consuma de preferință înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1530kJ / 366kcal |
Grăsimi | 2,4 g |
din care acizi grași saturați | 0,0 g |
Carbohidrați | 77,9 g |
din care zahăr | 2,0 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 13,0 g |
Sare | 0,17 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.