Torta cu ciocolată și cacao.
Aceasta este o prajitură festivă (tort) care poate fi servită la petreceri, în familie cu cei dragi, poate fi facută un cadou care va fi foarte apreciat sau poate fi consumată ori de câte ori ai poftă de un dulce special.
Ingrediente Tortă:
Zahăr, ouă proaspete, făină de grâu, sirop de glucoză-fructoză, lapte pasteurizat proaspăt 8,7%, ciocolată 7,9% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași, soia, arome), cacao 4,9%, ulei de floarea-soarelui, arome (lapte, soia), lapte prafdegresat 1,1%, emulgator: mono și di-gliceride ale acizilor grași (grâu), sare, agent de creștere (difosfat disodic, carbonat de sodiu), lapte praf integral, lapte praf degresat, sare.
Poate să conțină urme de fructe cu coajă lemnoasă și susan.
Zahăr în plic.
Ingrediente: zahăr 85%, amidon, unt de cacao, făină de orez.
FĂRĂ COLORANȚI, FĂRĂ GRĂSIMI HIDROGENATE, FĂRĂ ADITIVI ȘI CONSERVANȚI.
Sfat: vărsați conținutul de cacao pudră peste prajitură în interiorul pungii, țineți punga strâns și ,,scuturați” până când toată prăjitura va fi frumos și uniform pudrată cu zahăr, apoi o serviți pe o farfurie tăiată felii. Poftă bună!
Poate conține alte fructe cu coajă, soia și muștar.
Înainte de servire țineți produsul 2 ore la temperatura camerei pentru a beneficia pe deplin de aromele ingredintelor sale.
Produs în Italia.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 1805kJ / 432kcal |
Grăsimi | 24,0 g |
din care acizi grași saturați | 12,0 g |
Carbohidrați | 47,0 g |
din care zahăr | 34,0 g |
Fibre | 3,7 g |
Proteine | 5,5 g |
Sare | 0,25 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat și ventilat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
Greutate: 445gr.