Ulei de măsline extravirgin presat la rece este produs din măsline Frantoio, Moraiolo, Leccino și Pendolino, cele mai bune soiuri de măsline din Toscana, Italia. Acest ulei exprimă unicitatea unui produs rezultat din cultivarea și transformarea maslinelor în conformitate cu criteriile vechi, cu respectarea absolută a calității excepționale. Este ideal în salate sau poate fi adăugat în orice fel de mâncare.
Ingrediente:
Ulei extravirgin de măsline din categoaria superioară, obținut direct și exclusiv din măsline prelucrate mecanic.
Culoare: Verde intens
Miros: Măsline verzi și anghinare
Gust: Ușor amar și picant
Regiune: Toscana
Cultivar: Frantoio, Moraiolo, Leccino, Pendolino
A se consuma de preferință înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 3389kJ/824kcal |
Grăsimi | 91,6 g |
din care: acizi grași saturați acizi grași mononesaturați acizi grași polinesaturați | 13,4 g 69,6 g 8,6 g |
Carbohidrați | 0,0 g |
din care zahăr | 0,0 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 0,0 g |
Sare | 0,0 g |
A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.