Terenul colinar din care se culeg cei mai buni struguri pentru prințul vinurilor din Valpolicella este cheia succesului acestui vin cu caracter.
De un roșu granat intens, cu aromă persistentă de fructe roșii coapte, cireșe, prune și migdale, are o aromă plină și elegantă cu note de vanilie, cafea și ciocolată.
Se asociază foarte bine cu carne de vită, miel, vânat, carne rotisată sau brânzeturi maturate.
Degustat singur, este un imbatabil vin “de mediatație”.
Culoare | Roșu granat intens |
Miros | Aromă persistentă de fructe roșii coapte, cireșe, prune și migdale |
Gust | Elegant cu note de vanilie, cafea și ciocolată |
Regiune | Veneto |
Tip | Sec |
Soi | |
Temperatura de servire | 18-20°C |
Volum alcool | 17% |
Asociere culinară | Carne de vită, miel, vânat, carne rotisată sau brânzeturi maturate. |