Termeni și condiții

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

limone.ro este denumirea comercială a SC AGENDAS & MORE DISTRIBUTION SRL, persoană juridică cu sediul în Jud. Ilfov – Petrachioaia, Str. Vânători nr. 63,  înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J23/1204/2015, având CUI RO34341169, numită în continuare Agendas & More Distribution SRL.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site împlică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă întelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar / administrator al site-ului www.limone.ro, Agendas & More Distribution SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidentialitate, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.limone.ro este proprietatea SC AGENDAS & MORE DISTRIBUTION SRL.

Agendas & More Distribution SRL garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.limone.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau întegral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AGENDAS & MORE DISTRIBUTION SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea SC AGENDAS & MORE DISTRIBUTION SRL, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de email: limone@limone.ro. Agendas & More Distribution SRL va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Agendas & More Distribution SRL exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații), facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Agendas & More Distribution SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către SC AGENDAS & MORE DISTRIBUTION SRL cu o cerere scrisă, datată și semnată. SC AGENDAS & MORE DISTRIBUTION SRL se obligă să nu facă publice și să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Agendas & More Distribution SRL nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

Garanția produselor

Produsele comercializate de www.limone.ro sunt originale.

Agendas & More Distribution SRL garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.

Prețul și riscul transportului întră în obligația cumpărătorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.limone.ro beneficiază de garanția legală de conformitate.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoană cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoană fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către Agendas & More Distribution SRL. Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 24 ore din momentul recepționării comenzii, prin curier, în zilele lucrătoare (în București) sau în 24-48 ore, prin rețeaua de distribuție Fan Courier. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către AGENDAS & MORE DISTRIBUTION SRL. În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Se face prin curieri proprii cel tarziu a doua zi lucrătoare, gratuit la sediul dumneavoastră pentru comenzi mai mari de 250 Lei, iar în cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 250 Lei, se va percepe o taxa de expediere calculată și afișată pe site-ul limone.ro la înregistrarea comenzii.

De asemenea, puteți ridica produsele de la sediul nostru, după ce ați primit confirmarea din partea Office Direct.

Dacă preferați o altă firmă de curierat, vă rugăm să ne comunicați atunci când lansați comanda. Produsele vă vor fi livrate cu condiția ca acestea să fie achitate în avans (virament bancar / card), costul transportului fiind în sarcina dumneavoastră.

Plata produselor comandate prin limone.ro se poate face astfel: în numerar la livrare, prin ordin de plată/transfer bancar în avans sau plata cu cardul la sediu sau online.

Plata în numerar se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata prin ordin de plată se face în baza facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plății către Agendas & More Distribution SRL.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul Netopia Payments , iar Agendas & More Distribution SRL nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl detineți.

Returnarea produselor achiziționate la distanță

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de Agendas & More Distribution SRL, vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa: limone@limone.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin întelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și Agendas & More Distribution SRL pentru utilizarea acestui site.

Agendas & More Distribution SRL verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achizitionați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.

Coșul meu

close