Roșiile Pasate Mutti sunt obținute din roșii proaspete, coapte perfect sub soarele Italiei și procesate rapid după recoltare pentru a păstra gustul intens și autentic. Textura lor este fină și catifelată, ideală pentru sosuri uniforme și preparate cu un gust echilibrat și natural.
Ingrediente:
Roșii (99,5%), sare.
După deschidere se pastrează în frigider și se consumă in termen de 5 zile.
A se consuma de preferintă înainte de data indicată pe produs.
Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie | 149kJ / 36kcal |
Grăsimi | 0,5 g |
din care acizi grași saturați | 0,1 g |
Carbohidrați | 5,1 g |
din care zahăr | 4,5 g |
Fibre | 0,0 g |
Proteine | 1,6 g |
Sare | 0,50 g |
Mod de păstrare: A se păstra într-un mediu răcoros, uscat, departe de sursele de căldură. Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.